dWeT beLi uBaT

Wednesday, March 9, 2011

tRenD seKaRaNg,cOupLe bReAk,cOuPLe bReaK laGi...

disebabkan ketiadaan nafsu menulis entry,maka aqu join segmen oleh brO framestOne ini...

oh,credit to nur qasrina kerana mencetuskan idea...


meh tengok pandangan aqu,kenapa :
-aqu rasa dorang ni cuma nak try and error,mana satu pasangan yang match ngan kehendak hati dorang...
   maksudnya : selagi rasa xjumpa yang betul-betul match maka selagi tu lah dorang akan melakukan habit couple break couple break ini...

-pendapat kedua pulak,bila couple break couple break ini terdiri dari golongan remaja yang sosial,mereka lebih cenderung untuk bermain-main dengan sesuatu yang baru,nama pun remaja,semua benda nak cuba...da dapat yang ensem,nak lagi ensem...kadang-kadang dorang ni lebih gemar kepada habit menunjuk-nunjuk...

-pendapat terakhir aqu,ia mungkin disebabkan oleh keterdesakan untuk mencari pasangan...mungkin?siapa tau kan?

okeyh,sape yang nak join segmen ni,leh click kat brO framestOne



9 comments:

Bro Framestone said...

bro sokong tang part "dorang ni cuma nak try and error"

dan ade yang terdesak

n ade juag yang nak menunjuk2

fadhdeela said...

ermm try n error..bahaya tu!!kena statekan btol2 hati kalo nak bkekalann

Meh singgah: Anda Stress!! Meh Baca nie!!

tika said...

@ bro framestone : eh?tu bukan yg tika highlight tu ke..?-.-!

@fadhdeela : huh,tau xpe,igt mix n macth gak ke nak wt try n error tu?

josrevalution said...

lah..besa lah zaman sekarang nie...huhu...nth2 tuan blog nie pon selingkuh gak..haha..jgn meradang yer..nanti cepat tunang...folo u..folo me to ek..

tika said...

@josrevalution : erkk...adeh,selingkuh?takut bangat sih...huhu

bun said...

huwaa,ade betol jugak tuh
datang dari broF

Nizam said...

boleh tengok pendapat nizam di blog nizam.. :)

aNNa maRdHiaH said...

hurm remaja mmg pikir enjoy je . kan?
datang dari blog bro framestone.terjah sini .
alang2 terus follow .
hhehe..anyway,hepy blogging.

tika said...

@bun - huhu,tu la pasal...tq dtg sini...

@nizam - i'll be there...

@anna mardhiah - tq dear...same goes to you