dWeT beLi uBaT

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

situasi....baru bangun tido dari kije malam...muke serabai...rambut menggerbang..bangun-bangun je terus join segmen....gile!


sila scroll bawah untuk tahu soalan dan jawapan....pergh!jawapan memang mencabar la nak pikir ni...rambut pun da jadi cam rambut kak limah da ni akibat terlalu banyak berfikir...hahahaha....

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
     
    -kalau cakap xpernah memang menipu la sangat...huhu,so memang le pernah jatuh cinta...of cos banyak kerana keperibadiaannya....
     
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ? 
     
    -oh,tidak..kenape?sebab bukan fizikal yang membahagiakan aqu...kalau sebelum kawen,die ensem bagai....tetibe lepas kawen die eksiden dan berubah...xkan aqu nak mintak cerai kot?nak mampos??!
    hahah....so,xkisah la fizikal die camne sekalipun asalkan peribadinya baik...

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
     
    -bontot??hahaha,tipu je la...mengong pe cakap bontot..heheh...
    honestly aqu suke part mata n tangan...tangan?sebab aqu suke nengok tangan seorang 'lelaki'...nampak urat-urat timbul....perghh!tangan tu lah yang akan melindungi aqu...*perasan!*

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? 
     
    -ya,aqu setuju nih..maksudnye memang die dijaga rapi....

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .. 
     
    -xsetuju..sebab aqu pernah dapat bf x ensem tapi kaki perempuan!!rasa cam sepak laju-laju...!!!ingatkan dapat yang x ensem xde skandal...!cis!*marah giler nih...huhu*
    -sume benda dipengaruhi oleh sikap...sekarang yang xcantik pun berangan nak macam-macam,lagipun sekarang cantik @ x da xde beza,kalau xcantik,leh mekap bagi cantik...kalau orang xnak gak,leh offer body untuk dapatkan material tu...lelaki pun sama...ensem ke x,kalau da perangai buaya camtu la jugak...
  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. 
     
    -kerana aqu ni perempuan,aqu bagi jawapan lelaki la...
    aqu pilih yang macam Ashraff Muslim..bukan sebab die ensem..tapi aqu suke jenis yang cool je...jangan gelabah-gelabah...coz aqu spesis gelabah,kalau dua-dua gelabah,maunye jadi labah-labah nanti....*lebih-lebih lak...*

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ? 
     
    -ni xleh nak jawab...sebab?aqu xde pasangan...-.-!

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? 
     
    -puas hati...tapi kalau dapat naik lagi 2,3kg pun best gak..xde la sister panggil aqu budak kurang zat makanan...!demm...!!

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak 
    pasangannya ? 
     
    -erm...ni kena ikut situasi...tapi yang lebih baik,jaga badan untuk kesihatan yang baik la...jangan le plak lepas kawen,badan cam kena pam je...pastu mule la penyakit bertandang..xbagus tu...

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ?
     
    -ni aqu xpasti,sebab xpernah try...mungkin ade yang jadi kot...

    okeh...settle..!nak g mandi ah kejap,pastu nak g makan....lepas makan baru aqu bW baca jawapan korang plak....

    ~nak elak lelaki badan ketak cam ben ashaari,nape?sekali hayun,leh pengsan woo....hahah~
    *joking*

4 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

dtg baca pndapt mici tika..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Zanna Orked said...

LIKE. (: Visit awak juga. awak suka justin bieber ke? (: Saya suka. (:

tika said...

@izzaty hedry - mekacih dtg...nnt mici g sn plak...

@zanna orked - huhu...suke suara die je...die xske..sbb die budak lg..huhu

manueng said...

tgn berurat? ok. noted. =p