dWeT beLi uBaT

Tuesday, March 22, 2011

kALaU sAYa aDa dUit SeJuTa riNgGit....

wee....terasa nak jadi VIP le pulak...
ingat senang ke nak jadi VIP?
huhu...

i'm just trying my luck...
nak jadi VIP kat blog tengku ashran

now,i'm going to complete this sentence...

kalau saya ada duit sejuta ringgit....
-saya nak pergi umrah dulu...!mesti pegi dengan family....
family ade 11 orang(bajet dalam rm70k)
-then,beli kete yang murah je...(around rm15k-kancil sudah...)-*kedekut!*huhu
-pastu beli rumah yang harganya dalam lingkungan rm300k
-rm300k bahagi-bahagikan kepada yang memerlukan....
-lagi....nak g haji la terus....(bajet dalam rm20k)
-balance,simpanan untuk perbelanjaan adik-adik (ni kalau still xkawen lagi,kalau da kawen..kena bahagi dua la ; untuk adik n anak...)


~tapi...ini hanya kalau....~
huhu

4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.bgus nya lau ada kan.

kakyong said...

kakyong singgah jengah dari blog PuanBee..


best kan kalo dpt RM1 juta..

jemput singgah ke kakyong.com

KyêrulL said...

HAHAHA.. bagus².. nak 10k jer boleh??

tika said...

@princess lovey dovey - tu la pasal...kalau la ade....hurm..

@kak yong - i'll be there...:)

@kyerull - disebabkan ini sume adalah kalau....maka nanti tika bagi ea cek 10k....lalalala....