dWeT beLi uBaT

Friday, March 18, 2011

maRi jOin seGmeN aQu....

aqu nak cuba nasib gak la,nak wat segmen sendiri...nanti korang join la...huhu...sape lagi nak support kite kalau bukan dari kalangan blogger sendiri,betul x?huhu...

hidup kita semuanya sama....masing-masing berdepan dengan 2 pilihan...hidup @ mati...suka @ duka...dan kita mengharungi dua keadaan ; siang dan malam,gelap dan cerah...yang pasti,semuanya hanya dengan 2 pilihan dan kita kadang-kadang terpaksa memilih salah satu darinya bila kita berdepan dengan kesulitan,kecuali la yang dah ditentukan terpaksa melalui kedua-duanya,contohnya cam siang dan malam tu la....

so,aqu nak korang buat pilihan mengenai situasi yang diberi...

i.tajuk entry : pasangan pilihan keluarga @ pilihan sendiri...?

ii.letak header blog aqu kat entry korang...


iii.link kan ke entry aqu ni...

iv.jawab soalan yang aqu bagi...

-pasangan pilihan korang? > parents @ sendiri? <
-kenapa?
-pandangan korang tentang pasangan pilihan keluarga...
-pandangan korang tentang pasangan pilihan sendiri...
-ade x mana-mana ahli keluarga korang yang berkahwin atas pilihan keluarga...?
      apa kesannya >sama ada perkahwinan tu berterusan macam biasa @ menghadapi masalah?<

v.last skali...macam biasa,letak link korang kat komen entry ni...senang je kan...?

kalau boleh,tag seorang kawan untuk join korang....
btw,terpulang kat korang nak jadi follower ke x,aqu xpakse...tapi kalau nak selalu update,mungkin korang patut follow....itu saje...

~nanti da publish..aqu akan jengah korang k...~

3 comments:

"Che Ain" said...

Coretan Che Ain
dah siap!!

marish sha said...

sygs , sha pun dah sudah

http://marishaa.blogspot.com/2011/03/pasangan-pilihan-keluarga-atau-pilihan.html

thanks mention kat fb :)

Nor Suhaiza said...

mari dtg tgok..saya dh buat:
http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/2011/03/pasangan-pilihan-keluargapilihan.html