dWeT beLi uBaT

Sunday, March 13, 2011

Debat Blogger : Dendam laki dan perempuan


hoh?!cam panas je entry kali ni....dek kerana xde kije,aqu join segmen oleh brO kamikaze ni...kite nak citer pasal pe?tengok tajuk pun da tau kan?pasal dendam lelaki dan perempuan...sape yang lebih suka berdendam??

sape?sila angkat tangan cepat!


mesti sume xnak ngaku kan...?hurm...pendapat aqu,ni depends pada situasi gak la...kekadang perempuan suke berdendam,kekadang lelaki...
tapi secara keseluruhannya mungkin perempuan kot...

aqu tulis berdasarkan apa yang aqu rasa je...sebab perempuan ni bila die dah terlalu sayang,die da xnampak pe da...kalau die xdapat,orang lain pun xpatut dapat...ni kalau bab cinta la...

lagi satu,aqu pikir camtu berdasarkan pengalaman aqu gak la...huhu,tapi xde la sampai nak balas teruk-teruk,cuma balas kaw-kaw je....heheh....

kaum lelaki die agak rasional skit soal suka berdendam ni,bukan la maksud aqu xde langsung yang suka berdendam,tapi agak susah nak jumpa...kalau ade pun,yang memang mental illness dan selebihnya tu mungkin jenis yang sama cam aqu.

kalau bab study...memang xyah cakap la...da sah-sah la perempuan yang suka berdendam...!haha...
*ada unsur riak kat situ*-.-!

tu je la beberapa alasan aqu untuk debat pada hari ini...

~meh sape lagi yang nak berdebat?~

9 comments:

Mr. Kamikaze said...

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/belajar-menerima-kehilangan.html

tika said...

@mr.kamikaze - huhu,thanks bro...!

eiYja_cHum3yl said...

meh ija balas...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/03/debat-blogger-dendam-laki-dan-perempuan.html

tika said...

@eiyja_chumy3l - hahah...thanks dear...nnt i visit k...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

header blog y menakutkan...
dendam.. huhu.. xmau dendam
wat sakit hati jek..

tika said...

@line putih line hitam - huhu...takut jarum rupanya....wee

kaizen said...

erk!!

cam kurang jer point nyer....

meh tgk cini pulak...

http://mhs-kaizen.blogspot.com/2011/03/kalau-lelaki-gaduh-dengan.html

tika said...

hehe...memang sengaja bagi kurang point,klu da perfect mesti xde yg nak join kan?

k,nnt tika baca sana pulak..

kaizen said...

tq sudi bace....