dWeT beLi uBaT

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


cerita latar belakang anda....

nama diberi nur atikah binti shaari
lahirqu pada tahun '87 *tua sudah...*
anak sulung dari 9 beradik...
lahir kat Kelantan,membesar kat Pahang
kije kat Kuala Lumpur....
tu je la kot latarnye...heheh


profesion anda sekarang....

profesion aqu sekarang ialah jururawat terlatih....
part time blogger..*termasuk dalam profesion gak ke?*

blog favourite anda....


kenapa?

sebab..kedua-dua blog ni memang suke update entry baru,
so,memang selalu nampak dalam dashboard tu...

blog yang anda xsuka nak masuk...

secara umumnya xskua masuk blog yang penuh dengan widget,nak baca entry pun xleh!
coz aqu gune notebook,so,ruang memang kecik lorr...
pastu xske blog yang ade lagu yang xleh nak 'pause' atau 'stop'
pastu,kalau komen yang jenis kena guna verification word...adeiii,tu memang malas sangat!
*suke ati je komen...huhu*

impian anda terhadap blog anda...

aqu harap orang akan kenal blog aqu dan selalu bagitau pe yang kurang tentang blog aqu,
so,next time aqu akan selalu improve dan jadi lebih baik....
aqu pun harap aqu akan selalu menulis tentang benda yang berfaedah lebih banyak 
berbanding yang merepek
huhu...
paling best kalau dapat jadi cam blog ben ashaari
 
~da siap...~


29 comments:

Faztee Danisha said...

hahha..tq2 dtg terjah blog kawe..mai cini pulak..1Malaysia

rubi @ cawan2 said...

tbest ayat seken last.
paling best kalau.. (ok, smbung sendiri...)

haha.. terbaeek

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

miss husna said...

terjah dr blog abg ben :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

cik jururawat,.. tlg rawat zaty...:)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

faraa halim said...

wahh cik misi, hehe
saya dtg terjah sini

~~nUyUL~~ said...

hai tika...salam perkenalan...=)

Zalin said...

slm pkenalan..

nadiemsharmz said...

dari segmen incik BA...

jom meh derak cni plop...hehhe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik pulau said...

uik.. cik pulau pun ore kelate..
hihih.. nk join segmen tu. tp jap g la baru join.. lallaa~ ^^,
salam kenal yer..^^,

ibu qaleesya said...

ore kalte jugoks.. hehe singgah dan folo dio

Miss Ran said...

pahang la ni ye

qemaishak said...

mari derak sini meta..

tika said...

@faztee danisha - huhu,kawe singgoh doh sakni...

@rubi@cawan - wee...tau xpe...kan best kalau tujadi kenyataan..eheh

@apisv - thanks singgah...

@miss husna - da terjah kamu juga tadi....

@izzaty hedry - zaty sakit kat mana tu cyg?heheh...

@faraa halim - huhu,thanks dear sudi singgah...

@~~nuyul~~ - hai nuyul..salam kenal...

@zalin - salam kenal utk kamu juga...

@nadiemsharmz - nati kawe g derak blog demo pulok...hehe

@cik pulau - join jangan xjoin...nnt tika g tgk..

@ibu qaleesya - huhu..sekapal kito kak...

@miss ran - pahang boleh,kelantan pun boleh...yg pnting pntai timur...heheh

@qemaishak - bereh lah..pahni tika g derak denung pulok...

Qaseh dalia adelia said...

demo loni xsupo mulo..misi ! kawe sakit perut haha

saya_arief said...

mari derak kat blog ore kelate semeta.
:D

mocha pearl said...

singgah... :)

HaFizaH aYu said...

singgah dr blog BA...Sama2 la kita sedia mbantu deh

tika said...

@qaseh dalia adelia - huhu...kawe supo jah dulu nga loni...mano perut nok tengok skit...hahah

@saya_arief - nati kawe g derak blog demo plok...

@mocha pearl - thanks dear

@hafizah ayu - huhu...nnt tika g blog fizah plok

Princess Nur said...

singgah dari blog ben..cari orghe kelate kitow..salam kenal dr knur :)

Dekcik said...

salam perkenalan dari blog abg ben singgah lah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

ilham_un said...

jalan2 cnie lak...:)

tika said...

@princess nur - salam kenal gk nur...nnt tika g blog nur plak ea..

@dekcik - salam kenal gak dekcik

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

Anak Ulu Cheka said...

assalam balas kunjunga dari kampung sebelah je hehehe

Fatin Sakura said...

salam perkenalan.. nice blog....tgh membelek en3 - en3 kamu

axelida said...

apo kobar pesakit kito ari nih cik misi? hehe

mari jenguk suku-sakat meta.. pah ni nok g derak hok no. 3 dlm list pulok...

kekda folo slalu lah ni deh.. hehe

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)