dWeT beLi uBaT

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


okeh,now nak jawab soalan dari ben ashaari ......

1.- pendapat blogger lelaki dalam entry,adakah benar-benar ikhlas?
--> selalunya memang ikhlas la,sebab lelaki ni jenis xpandai nak coverline,memang akan direct and straight to the point je....

2.-blogger lelaki malu nak letak gambar,kenapa?
--> ntah?dorang mengade kot?huhu...tapi besenya lelaki suke bila orang terima die kerana apa yang ade pada diri die,so,kalau die letak pic dorang sekalipun,mungkin follower tu bukannye suke kat ape yang die tulis,tapi suke nengok pic die je....mungkin kan?

3.-kenapa lelaki berblog?
--> kebanyakannya nampak seperti nak berkongsi apa yang dorang tahu especially tentang masalah sosial,dan isu semasa....

4.-blogger lelaki lebih mudah dapat follower perempuan,kenapa?
--> sebab perempuan lebih ramai dari lelaki....sebab tu la dorang banyak follower perempuan,kalau lelaki lebih banyak dari perempuan,mesti follower dorang pun ramai lelaki kan?
--> ade sesetengah perempuan gemar dengan penulisan santai dari blogger lelaki,ini pun salh satu sebab juga...

5.-blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari...

6.-jika saya blogger lelaki...saya akan letak...
--> template warna hitam

~selesai!~

10 comments:

Fyqa said...

hihi.
suka baca pndpat org.

mcm2 kan...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

AdiSuda said...

tak reti cover erk??ahaha..mungkin..
salam terjah dari blog ben..^_^

sekamar rindu said...

salam...

entri yang best ni...suka baca..


**folo ur blog..

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

hahah..dah 43 entri ckp lelaki ikhlas..

ckup 44 termakbul la tuh..

kesimpulan lelaki mmg ikhlas ;)

singgah dari blog BEN ASHAARI..

imnabila said...

hye...
singgah dari blog abg ben
nice blog !
follow u ~ :)

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

zidEL zhafiz said...

"lelaki suke bila orang terima die kerana apa yang ade pada diri die"



wahahha..memahami btol..!!
salam ziarah ^^

NiSha said...

salam santai dari segment abg Ben

cool entri..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>Nisha<

tika said...

@fyqa - thanks dear visiting me...huhu..tu la pasal,msg2 ade fkran s'dr...

@adi suda - huhu..mmg xreti cover pun..lalala...

@sekamar rindu - wslm..thanks dear coz follow...

@solo molo - huish,macam2 ada ni...

@imnabila - thanks dear follow me

@cik sue - salam perkenalan!

@zidel zhafiz - huhu..memang memahami nih...terlebih faham da pun...hahaha

@nisha - thanks dear...