dWeT beLi uBaT

Saturday, October 30, 2010

jOm sHariNg...

kalai sharing tu maksudnya caring..kalau xshare tu maksudnya xcaring la ea?tapi xkisah lah kan,kekadang caring tu leh wat melalui cara lain jugak...erm...contohnya cam taking care..?boleh ke camtu?heheh...

dalam beberapa hari ni aqu rasa aqu cam boneka...tau ke boneka tu pe?xtau?bukak kamus balik...ish!
arini aqu plan nak g kursus kawin..(g je lah walaupun calonnya xde...heheh)sepatutnya aqu g ngn membe aqu...tapi die xjadi g plak coz nak g Melaka,celebrate b'day abang dia..aqu wat xtau je..malas nak pikir panjang, coz nanti aqu sakit ati...

orang memang camtu kan?
kalau die susah,die datang la cari kita,time2 tu gak dia tetiba muncul...
kalau time senang,tengah asyik masyuk bercinta,berhepi n bersuka ria...time tu la kita ni dicampaknya entah ke mana2....

sebab tu dalam hidup aqu,aqu mengajar diri sendiri supaya tak bergantung kepada orang lain....jangan sesekali mintak tolong orang walau terdesak macamana sekalipun,cuba untuk wat sendiri semua tu...kalau nak mintak tolong sekalipun,mintaklah bila da rasa memang xleh nak wat...

3tahun aqu study kat kL...semua tempat yang aqu tahu adalah disebabkan aqu jalan sendiri,cari sendiri...ingat senang ke nak kua sensorang kat kL ni...?uish,dalam kepala otak aqu ni macam2 bayangan ade...kena bunuh,kena tikam,kena ragut...adeh..!cuak tau...

tapi setiap kali nak keluar,aqu selalu doa agar trlindung dari bahaya..pada sape lagi nak berharap kalau bukan kepada Allah...

k la,xmau citer panjang...aqu nak share info ni ngan korang...aqu jumpa masa tengah dok blogwalking tadi....
korang tengok la kat blog cik awynn ni ea...ni info yg berguna....

~kongsi satu rasa dengan satu hati~

2 comments:

mia said...

sharing a part of caring dear..heheh

eiela said...

yup, akan diziarah jugak