dWeT beLi uBaT

Friday, December 31, 2010

jOm bErkEnaLaN..

huhu...tengah2 dok blogwalking,jumpe lak page incik ni...so,aqu pun men'join'kan diri sendiri la kt sini....meh le kite berkenalan!

segmen ni terbuka untuk new blogger @ yang da lame b'blogging...nama pun nak berkenalan kan?
bila join segmen ni,korang kena wat entry fasal jom berkenalan...okey?


then,paste banner jom berkenalan kat blog korang (dalam entry @ kat sidebar)


then,jawab 7 soalan berikut....:
1.apakah status anda?
~huhu..saya single..masih lagi kepunyaan mak ayah...belum bertemu jodoh lagi...isk2~

2.ceritakan tentang diri anda
~saya bekerja sebagai seorang misi...huhu..baru je 3 bulan kije...lahir di kelantan n membesar di pahang,now kije @ kL~

3.ceritakan tentang blog anda
~blog yang bese2 je...sekadar berkongsi rasa dan pandangan..~

4.apa pandangan anda tentang dunia blog?
~macam sedang berjalan ke serata dunia!sebab leh tau macam2...~

5.nasihat kepada rakan2 yang baru nak wat blog
~meh2 join da club...heheh...lebih ramai,lebih bagus...~

6.keunikan dalam blog saya?
~huhu...simple2 aje....lihat dan nilai sendiri la....~

7.sampai bila akan menulis dalam dunia blog dan impian dalam dunia blog?
~depends on time and chance...as long as i can..n impiannya?mahu berkenalan dengan lebih ramai blogger!~

then...jangan lupa tag pada 4 orang kawan korang (ingatkan dorang skali tau!)
aqu nak tag kat....>>> cik mia , cik balqis , mr.han kacak? n cik epa
after that,link kan entry korang ke komen incik loqkimagri

tarikh tutp? 03 januari 2011...cepat tau!


7 comments:

:Cikgu Akim: said...

suka bc sumer jwapn..smoga berjaya capai cita2 yg tersemat dhati sempna mlngkh thun baru!

klu rjin sudilah mlwat rakan2 yg join segmen ni dblog saya untuk tambah kenalan~

salam perkenalan dri saya bkl guru SP n Biology~

Tuan-Belog said...

oooo...akak mici rupenye ni....

tika said...

@Tuan-Belog
huhu..mici n vici...heheh

tika said...

@:Cikgu Akim:
huhu...teringatkan cikgu bio ms form 5 n soalan dr sorg kawan..
'cikgu,baby keluar dari mana?'
erks!
merah padam muke cikgu nak jawab soalan tu...
last2 die jawab
'kat mn die masuk,kt situ die keluar'

and all the class membe are in the silent mode...
hahaha

mia said...

salam tika..thanks ya tag mia..ehhee..selamat tahun baru dear..nnti singgah vote 4 me ek dear

HaNTwO said...

tq tag pokcik...pokcik dah buat segmen ni hehehe..

miss epa said...

thanks tag sy! :)