dWeT beLi uBaT

Sunday, December 12, 2010

aQu dAn bEkAm...

semalam balik keje je,terus jenjalan g jomheboh kat bukit jalil...g berdua ngan roomate masa kat hostel dulu...huhu..windu..da lame xkuar sesame...

maka,kami pun pergilah mencuci mata...roomate aqu ni jenis kelakar skit...n kekadang tu die berani skit la daripada aqu...huhu..time orang nak promote servis kete free tu,dan2 tu gak die yang explain balik kat orang yang promote tu..aqu rasa mamat tu da nek malu da ngan die...hahah...

bile da nak abis pusing tu,tetibe terjumpe lak ngan pusat rawatan cinta..ingatkan nak merawat orang2 yang putus cinta,huhu..rupanya wat rawatan resdung,bekam n refleksologi....aqu n membe nih memang le ade resdung,so kitorang pun decide le nak wat rawatan kat situ,tapi aqu pilih untuk wat bekam..saje nak test...

aqu pilih untuk amik 3 titik,2 kat bahu n 1 kat kepala...coz aqu ade migrain gak...mula2 tu die suruh aqu baring ikut keselesaan..baring le aqu ni...then die test bekas bekam tu kat bahu n kepala,tapi kat kepala tu xlekat sangat..terpaksa la die potong rambut aqu!huhu...

bila da betul2 nak start bekam tu,die suruh aqu selawat..sambil2 tu die pun start le mencucuk kat kawasan yang aqu pilih tu...aqu ingatkan die wat ngan jarum,rupa2nya dengan pisau!bila da balik umh,tengok balik dalam cermin,ade kesan2 cam torehan kecik2...pedih siot..!!


camni la gayanya bila die dah lekatkan bekas tu kat titik yang kite nak...tapi aqu wat 2 je kat atas bahu...memang kuat le die pam darah tu...

yang nak dijadikan citer,bukan titik kat bahu..tapi kat kepala...bekas tu susah betul nak kedap kat kepala aqu...baru seminit die vacuum kan bekas tu kat situ,then bekas tu jatuh...!

abis berdarah!
meleleh-leleh darah tu ke rambut,muka,n atas alas tu...fresh blood lak tu..!aqu nak jerit panggil makcik tu pun xleh coz darah da nak masuk dalam mulut!...
arghhh!!
xsempat nak snap pic coz membe aqu xmasuk dalam bilik tu...huhu....

banyak gile kot darah aqu kuadari kepala tu...aqu rasa cam air terjun je....

bile makcik tu masuk,terkejut die tengok aqu..mana xnye,kepala da bermandi darah,darah meleleh sampai ke lantai...
'banyaknye darah awak ni dik....'katanya...aqu diam jer...

'xpenah acik tengok jadi macam ni,awak ni baru pertama kali...ish3...da macam orang accident je gayanya....'

hahah..aqu pun da rasa camtu,bile da siap,acik tu siap lap2 muka aqu lagi ngan wet tissue...tapi yang xtahan bile die lap kat kawasan bekam tu ngan wet tissue,rasa nak jerit je...pedih!!


camni le jadinye lepas selesai bekam...tapi yang kat bahu aqu ni,bengkaknye semacam jer...

~pic aqu godek dari pokcik google...~

berbekamlah untuk kesihatan...eheh..!

3 comments:

Cik Ila said...

sakit tak berbekam ??

tika said...

@Cik Ila
masa wat tu xde la sakit sangat pun..tapi bile da abis tu br rasa sakit...huhu

Miss AnisSensuous said...

Huu..ngeri..teringin nak try..tapi takut..