dWeT beLi uBaT

Wednesday, September 8, 2010

seKaDaR mEmbuAng WakTu.....

~amik kau!~

aqu sebenarnye dok tggu nk ym ngn sorg mamat...
hehehe
punye la rela dok berjage tgh2 mlm cmni...
mamat tu ntah nk muncul ke x mlm ni...
aqu pn xtau...
xpe ah..tggu je la...

boring gler...!
bkak facebook..
tp da xtau nk wtpe da ngn mende alah tu...
aqu nk post komen kt wall s'dr tp kena pk byk kali...
lg2 ayt yg aqu nk tulis...
aqu pn xtau la nape,
tp ble aqu b'sembang ngn mamat tu
pe yg die cakap kt aqu,memang menusuk kalbu la org kte..mmg aqu akn pk n igt....
1hr...aqu tanye die..
'nape awak xbalas ea kalau sy komen kt fb awak?awak takut kantoi ngn awek awk ker...?'
aqu pn xtau nape tetibe jer rs cam nk sound die aritu,tp intro tu mmg cun gle r,aqu tnye pnuh dgn kesopanan..
hehehe
pastu die jawab...
'ish,xde la camtu..sy malas la nk komen panjang,pe lg nak post kt fb s'dr..tkt nnt timbul fitnah plak...lgpun penting ke utk sy wt camtu?'
aqu diam...xtau nak jawab per...lame aqu dok pk...
'erm...'
'betul gak kate awak tu...lgpn fb skang da cm tmpt publish mende x elok jer...nak hina sana sini,tunjuk pe yg xptt...(ms ni aqu dok t'bayang pic dlm album fb aqu..heheh)..better kte xyh post pape kan...?'
saat ni aqu rs aqu cm da menghantukkan kepalaqu ke dinding da...
pastu die gelak...haish...!de unsur2 perli ke tu...?huhu
'ha..tau pun...lg 1,cm nk mntak attention pn ade gk tu kekadang...'
'erm...'aqu sambung malas...
damn!mesti die de bc post aqu 2 ari lpas...nnt ngkau...!

ms aqu dok berblogwalking...
aqu de jumpe 1 blog,nak ckp nm blog pn aqu malu...
tkt t de yg ckp aqu ni mnt mende lucah n ske nak maki2 org...
coz blog die mmg....shit!
heheh...
nnt la 1hr aqu gtau nm blog tuh...
tp de entry yg mmg citer kaw2 fsal fb nih...
n kt situ aqu pn rs mmg kena aware skit ble nak post something kt fb...
akan datang aqu akn mntak izin ngn tuan pnyer tanah utk post @ bg link je kt korang...

~adeh...mn mamat nih....~


1 comment:

proud to be me said...

penat gle aqu tggu mamat tuh...kol pn msuk voicemel..mmg kekadang die nih cm ***** gk la...
hampeh...
~da pening kple..weng already..~zzZZzZ...