dWeT beLi uBaT

Monday, April 4, 2011

rEvieW ABPBH....



okeh,ABPBH da pun abes....ape yang korang nak komen tentang majlis kali ni....?
~pengacara...?~
aqu rasa pengacara xde masalah...sume orang pun tahu Raja Azura ngan Sharifah Shahira tu memang da serasi da pun...pastu plak ngan si Zizan tu...memang complete set la...huhu

~pakaian artis...?korang nak komen sape...?
-meh aqu komen dulu...dress Irma Hasmie...pada aqu,pereka fesyen tu patut lebih alert la ngan design untuk perempuan bertudung...Irma da comey da pakai tudung,patut die pakai baju yang comey skit la...at least xnampak bahagian atas badan tu dengan 'ketat'..tol x..?

-dress si Sheera Iskandar tu agak kelakar gak la,xcukup kain nak tambah lengan baju lagi sebelah...?

-baju sape lagi?Juliana Evan?nampak kelakar gak la,singkat kat depan,pastu ade sketing extra kat belakang tu*pergh...mengutuk nombor 1*

-nape xkomen Fasha Sandha?malas nak layan die...haha,bole x?

-kalau nak komen memang banyak le lagi...xcukup ngan 1 entry kot...?

~okeh,masuk bab penyampai anugerah plak....
-cam bese la,kalau xmerapu,xsah gak kan?tapi merapu yang best tu ok le lagi...lagi-lagi yang tambah kari tu,perghh...pedas beb!hahah....

-so far aqu rasa ok je..lagipun orang cam xtumpukan sangat pun kat penyampai tu..just tengok dress dan gandingan dorang je...oh,by the way,Irma da pandai perli orang ea...?hukhuk..susah kan jadi famous amos nih?

-cian kat Dynas xde orang respon ngan baju breastfeeding die...xpe2,nanti i tolong promote...

lagi nak komen fasal pe...?
~nak komen persembahan la pulak....
-persembahan sape paling best?sape lagi kalau bukan Datuk Siti Nurhaliza kan?ngan dress hitam kembang kat bawah tu...pastu jambul kat depan....hurm....

-lagi?paling aqu suke persembahan si 5 orang tu...NAJAZ...kalau salah sebut,leh jadi najis...erk!
haha...nyanyi pun dan lagi tu wat lawak...yang xleh bla si Johan semput sekejap sebab gelak sambil nyanyi...
huhu

~tapi yang xleh bla nye,part yang nak umumkan bintang paling popular tu la...
adeii...xhenti-henti aqu gelak,meh le kite tengok same-same lagi sekali ea....??

~soley...soley..~

ape2 pun tahniah la wat Shaheizy Sam...terbaek der...memang anak mummy la you...huhu...

okeylah tu...aqu nak masuk tido dulu....puas le jugak layan ABPBH malam ni walaupun secara online...terima seadanya je la sebab suara kua dulu...orangnye xbercakap pun lagi...huhu...sabo je la...

~nak beli tv ke x yah ea...?~

2 comments:

srikandi cinta said...

kenapa shaheizy sam yg menang?? alaa,, saya tak suka dia.. kenapa x faizal tahir ker,, or shahir ker> hurmm :(

tika said...

@srikandi cinta - huhu...rezeki die...xleh nk watpe la dear...maybe next year kte kena vote utk faizal tahir...ok?=)