dWeT beLi uBaT

Monday, November 29, 2010

cEriTa ciKgU sHiDa...

aduhaii....x abis lg ke citer fasal cikgu shida nih?

secara jujurnya,aqu xpernah pun tengok video die...kenapa?sebab aqu malu nak tengok dia memalukan diri sendiri,tambah plak ngan statusnya sebagai cikgu...sama macam mak ayah aqu...kalau aqu gelakkan die,terasa macam aqu gelakkan mak ayah aqu plak...haish!xmau la....

tapi sikit sebanyak aqu terpikir gak nape dia sanggup wat macam tu?kalau lelaki yang wat macam tu,aqu mungkin xkisah sangat...sebab lelaki memang ske pun benda2 camtu...(tengok x video fasal hari ibu tu....?huhu)
tapi bila perempuan yang buat camtu,seems that something wrong somewhere....kan?

masa tengah berblogwalking pagi tadi..jumpe la jawapannya kenapa dia jadi begitu...mental illness rupanya...

kesian...kalau xsilap aqu,aqu pernah cite dalam entry aqu tentang soal jodoh n stress...review balik entry ini
tapi,ape pun yang terjadi...semangat tu mesti kuat kan?bukan senang nak berdepan dengan dugaan..aqu tahu sebab aqu pun mengalami benda yang sama..n korang pun tentu pernah gak kan?

tapi,take it as positive way..so,kite pun tentu akan jadi positif gak...okay la,kalau nak baca cerita panjang fasal cikgu shida nih...review la kat blog cikgu dahlia ok?

~semuanya milik Allah..beringat-ingatlah...~


3 comments:

marsitahsulaiman said...

erm..mmg tak sepatutnye sorg wanita bt video cam2 n show kt public..
rasenye mcm mengaibkan dri sendiri..

tika said...

@marsitahsulaiman
tu la,tp kesian gk kt dia,tika rs dia depress sgt2,tu yg jd cmtu...

LilY said...

yea lah...
wlupun die yg nyanyi tp kiter yg pompuan ni yg rase malu nengok..
ish..nauzubillah...